Mermer Fiyatları

Mermer Fiyatları

  • Tgtile
  • 2.09.2022
  • Blog
  • 4325

Tgtile Mermer Fiyatları

Mermer, çıkartılmaya başlandığı ilk günden bu yana yapılarda sıklıkla kullanılan ürünlerden bir tanesi olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Gerek ülkemizdeki gerekse dünyanın dört bir yanındaki insanlar, yapmış oldukları mermer fiyatları araştırmaları ile beraber kendi isteklerini en iyi şekilde yerine getireceğini düşündükleri mermer modelleri içerisinden seçimlerini diledikleri gibi yapabiliyorlar. Günümüzde artık söz konusu mermer olduğu zaman insanların karşılarına çıkan isimlerin sayısı ciddi anlamda artış göstermeye başlamış durumda. Böyle olunca da mermerlerin özellikleri, mermerin fiyatını etkileyen en önemli faktör oluyor.

Uygun Fiyatlı Mermer

Firmamız Tgtile farklı çeşitte mermer üretimi yapmaktadır. Mermer çeşitlerimizi mermer sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Uygun fiyatlı mermer fiyatları metre kare olarak 15$ dan başlamaktadır. Mermerin fiyatını rengi, deseni, türü etkilemektedir. 

Mermer Fiyatları Neden Değişir?

İnsanların farklı amaçlar ile kullanmak istedikleri mermerler hakkında yapacakları araştırmalarda karşılarına yalnızca farklı özelliklere sahip mermerler çıkmayacaktır. Aynı zamanda mermer fiyatları da kendi içinde farklılıkları barındırmaktadır. Tabi ki farklılıkların ortaya çıkmasında birbirinden farklı etkenler devreye girer. Bunlar renk, model, desen gibi etmenlerdir.

Tgtile Mermer Fiyatları

Daha öncesinde mermer fiyatları konusunda herhangi bir şekilde araştırma yapmamış olan kişilerin en iyi sonuçları elde edebilmesi adına mutlaka bu alanda uzman isimler ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Tgtile olarak;

Türk Carrara Beyaz Mermer

Türk Carrara Mavi Mermer

Traverten Mermer

Luna Star Bej Mermer

Luna Delüks (Deluxe) Mermer

Burdur Bej Mermer

Mermer çeşitlerinin satışını yapmaktayız. Kendi fabrikamızda işlediğimiz mermerleri Türkiye'nin ve Dünya'nın her yerine göndermekteyiz. Mermerlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz fabrikamıza gelir yerinde mermer çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz.

Tgtile Mermer olarak; 2022 yılında mermer metre kare fiyatları 15$ ile 50$ arasında değişmektedir. Net fiyat için bizimle iletişime geçebilirsiniz.