Patlatma Mermer Taş

Patlatma Mermer Taş

  • Tgtile
  • 23.05.2022
  • Blogs
  • 3617

Serbest Boy Patlatma Taş Hakkında Bilgiler

Herhangi bir yapının havasını değiştirmek isteyen insanlar, bunun için farklı yapı ürünleri ile alakalı araştırmalar yapıyorlar. Her ne kadar daha öncesinde bu konuda insanların karşılarına yalnızca belli başlı ürünler çıkmış olsa da günümüzde artık daha öncesinde olmadığı kadar farklı ürünlerin ortaya çıkması ile beraber alternatifler artış gösterir hale geldi. Böylece isteyen herkes bulundukları alanın daha farklı bir havaya ulaşmasını istedikleri zaman yapacakları tek şey araştırmaları doğru olarak yapmak olacaktır. Doğal taş patlatma ürünler de ortaya çıktığı ilk günden günümüze kadar geçen süreçte oldukça fazla yerde kullanılmaya başlamış durumdadır.

Doğal Taş Patlatma Çeşitleri

İnsanların doğal taş patlatma alternatifleri ile alakalı incelemeler esnasında da görebilecekleri üzere bunlar kendi içlerinde farklı kategorilere ayrılmaktadır. Bunlar arasında beyaz patlatma taş modelleri, Muğla Beyazı Patlatma Serbest Boy Mermer olarak da geçmektedir. Sade ancak etkileyici bir görüntünün bulunulan alanda olmasını isteyenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Beyazın farklı tonlarında olabilmekte olan patlatma taş modelleri ilk başta oldukça klasik ve düz bir yapıya sahipmiş gibi görülebilir. Lakin modellerin detaylı olarak incelenmesi ile beraber de görülebileceği üzere bu taş modelleri sahip oldukları dokulu yapıları ile bulundukları alana hareket ve estetik görüntüyü elde etmeyi başarıyorlar.

Üretilmekte olan doğal patlatma taş modellerinde yalnızca beyaz renkli olanlar ön plana çıkmıyor. Serbest Boy Limestone Mermer; daha sarımtrak ya da grimtrak bir yapıya sahipdir. Serbest Boy Burdur Bej Mermer, Serbest Boy Traverten Mermer ve Serbest Boy Tundra Grey Mermer de doğal taş serbest bot patlama mermer çeşitleri olarak çok tercih edilen ürünlerdendir. Özellikle de modern tarzda tasarlanmakta olan yapılarda en etkileyici görüntüyü ortaya çıkartmak isteyenler için en ideal görüntüyü sunuyor.

Doğal Taş Patlatma Nasıl Yapılır?

Farklı taşların kullanılması sonucunda ortaya çıkan bu taşlar arzu edilen ölçülerde kesilmesinden sonra özel makinelerde sıkıştırılıp patlatılması sonucunda ortadan ayrılmış olan parça patlamadan ötürü pürüzlü bir yüzeye sahip olur. Bu durum da ortaya son derece dekoratif bir görüntünün çıkmasını sağlar. Doğru şekilde yapılacak olan işlem ile beraber bir tarafı düzgün diğer tarafı ise patlatılmış tarzda dekoratif taş ortaya çıkartılacaktır. Tamamen doğal taşların kullanıldığı bu ürünler seyreltici ve kimyasal materyaller ile temas ettirilmeden dikkatli bir şekilde kırılmaktadır. Böylelikle şık ve dokulu bir görünüm elde edilmiş olmaktadır.

Patlatma Doğal Taş Özellikleri

Antibakteriyel, dayanıklı ve uzun ömürlü olan doğal taş patlatma ürünler günümüzde söz konusu dekorasyon olduğu zaman artık ilk olarak akla gelen ürünlerin başında geldi. Bu ürünler kendi içlerinde oldukça geniş çeşitteki yelpazeye sahiptir. Böylece yalnızca klasik tarzdaki boyutlarda üretimleri yapılmaz. Kullanılacağı alana bağlı olarak farklı patlatma ve boyut seçenekleri ile insanlara sunulmaktadır. Patlama taşların ebatlarına bağlı olarak farklı şekilde uygulamalar yapılabilmektedir. Adet ya da fileli şekilde yapılan üretimler sonucunda kullanılacağı alana bağlı olarak istenilenin seçilmesi mümkün olmaktadır. Bu aşamada insanların yapmaları gereken tek şey doğal patlatma taşların nerede kullanılmak istendiğine kadar vermek olmalıdır. Sonrasında yapılacak olan araştırmalar ile beraber en iyi sonuçları elde etmek mümkün olacaktır.

Tgtile Serbest Boy Patlatma Taş Çeşitleri